Prodej rodinného domu 95 m², Vyžice

2 850 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Rodinný dům, který lze upravit podle Vašich představ. Bez rušných silnic, obklopeni přírodou a klidem. Právě tato nemovitost má potenciál splnit Vaše sny o místě, kde můžete spokojeně trávit rodinný život.

V malé obci Vyžice, nedaleko Heřmanova Měštce a dvacet kilometrů od města Pardubice se můžete připojit ke spokojeným majitelům novostaveb, kteří zde stavěli díky rozšíření výstavby v rámci územního plánování. Konkrétně tato nabídka se týká rozestavěného domu v rámci developerského projektu pěti rodinných domů v sousedství.

Dům je projektován dispozičně jako 4KK s koupelnou, dvěma toaletami a technickou místností. Aktuálně se nachází ve fázi hrubé stavby, včetně dřevěných krovů a střešní krytiny. Jako bonus čekají okna ve skladu a dle mých informací i s příjemnou slevou pro nového majitele. Interiér již rozdělují vnitřní svislé příčky, což se Vám bude hodit nejen na prohlídce, kde můžete zapojit fantazii jakým způsobem dokončit tento domov, dle Vašeho vkusu. Informace o použitých materiálech, půdorys, výpis z katastru nemovitostí a další podklady, rád zašlu vážnému zájemci na email. Pozemek, na kterém se dům nachází, měří 610 m2.

A co naleznete v okolí? Ve Vyžicích se nachází Obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, dětské hřiště, restaurace Hostinec U Holubů. V současnosti žije v obci 210 obyvatel. Pořádají se zde tradiční akce pro veřejnost, pálení čarodějnic, dětský karneval, MDŽ, setkání seniorů, mikulášská besídka, hudební festival. Obec je obklopena rozlehlými lesy a terén je v této oblasti zvlněný a protkaný systémem rybníčků.

Až si budete chtít udělat výlet do Vyžic a podívat se na tento dům, zavolejte mi a řekneme si veškeré detaily. Jsem tu pro Vás ohledně doložení hlubších detailů i vyřešení financování.
S pozdravem, V. Řehák.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14432489
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 610 m²
Plocha užitná 95 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist